بزرگترین رویداد کارآفرینی زنان یاس با محوریت تولید محتوای دیجیتال در دانشگاه الزهرا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، بزرگترین ماراتن کارآفرینی بانوان، روز پنجشنبه ۵ اسفند با همکاری شرکت دانش بنیان آینده پژوهان ابرزندگی در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

امیرحسین اسدی دبیر اجرایی رویداد اعلام کرد: این رویداد با محوریت تولید محتوای دیجیتال با موضوع‌هایی چون هنر، ‌صنایع دستی،‌ فنی و مهندسی،‌ سلامت و سبک زندگی برگزار شد.

وی افزود: در این رویداد بیش از  ۱۵۰ گروه ۳ تا ۵ نفره از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های تهران و سایر شهرستان ها ثبت نام کردند که از این بین حدود ۶۰ گروه به عنوان برگزیده با هم به رقابت پرداختند.

اسدی با بیان اینکه این رویداد با هماهنگی و پشتیبانی ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز  معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه الزهرا برگزار شد افزود: نتایج داوری ها به زودی مشخص و از طریق سایت اختصاصی رویداد با آدرس http://yas.alzahra.ac.ir/  اعلام می شود.

اسدی در ادامه بیان کرد: این امکان برای تیم های برگزیده وجود دارد تا به گروه‌های فنی متصل ‌شوند.در صورت جلب نظر گروه‌های فنی به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شود.