تشریح بزرگترین رویداد کارآفرینی زنان یاس در کارگاه چگونه خوش شانس باشیم

توسط مدیریت سامانه | بهمن ۳۰, ۱۳۹۵ | اخبار

کارگاه توسعه مهارتهای فردی “چگونه خوش شانس باشیم؟” در تاریخ ۲۷ بهمن ماه در سالن حورا برگزار گردید. در این جلسه خردبخش مسئول مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا ضمن تشریح این کارگاه و همچنین بزرگترین رویداد کارآفرینی زنان یاس به جنبه های مختلف و مثبت این چنین رویدادها و ثمرات آن برای دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه پرداخت.

همچنین ایشان اعلام کردند دانشگاه الزهرا با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال آماده سازی برنامه های بسیار مناسبی برای دانشجویان، اساتید و پرسنل این دانشگاه  می باشد. سپس از کلیه افرادی که در این دانشگاه مشغول به کار و تحصیل هستند خواست که در کلیه کارگاه ها و کلاس ها و رویدادهای مرکز نوآوری شکوفایی دانشگاه که با هماهنگی نهادهای ذی ربط برپا می شود حضور مستمری داشته باشند تا ضمن دانش افزایی برای ارتقا سطح توانمندهای خود در راستای اشتغال کشور گامهای موثری بردارند.