نشست معرفی رویداد یاس با حضور دانشجويان دانشگاه الزهرا و رئيس مركز كارآفريني دانشگاه الزهرا برگزار شد

توسط مدیریت سامانه | بهمن ۲۷, ۱۳۹۵ | اخبار

جلسه معرفی و تشریح رویداد یاس با حضور دانشجويان گزارشگر دانشگاه الزهرا و آقاي دکتر خردبخش رئيس مركز كارآفريني دانشگاه الزهرا برگزار شد.
در اين جلسه در خصوص اهميت تهيه گزارشات و اطلاع رساني به موقع از رويدادهاي سطح دانشگاه برای مطلع نمودن بانوان در سطوح مختلف جامعه صحبت به میان آمد. ایشان با اعلام استراتژی مرکز کارآفرینی در جهت اطلاع رسانی رویدادهای کارآفرینی دانشگاه الزهرا به عنوان دانشگاهی تک جنسیتی که به عنوان نمونه ای موفق در سطح منطقه شناخته می شود مسایلی را مطرح کردند.

آقاي خردبخش اظهار داشتند دانشگاه در حال تدارک و تهیه زیر ساخت های کارآفرینی بسیار مناسبی تحت عنوان مرکز نوآوی و شکوفایی می باشد که این مرکز طی چند روز آینده با حضور مسئولین کشور افتتاح خواهد شد. در این جلسه از دانشجويان گزارشگر درخواست شد تا فعاليت خود را به طور جدي در جهت تهیه و تدوین خبر بزرگترین رويداد کارآفرینی زنان ياس که یک سلسله رویداد را در بر می گیرد آغاز نمایند. همچنین ایشان در این جلسه در خصوص جشنواره ياس و نحوه برگزاری به بیان توضیحاتی پرداختند.
در اين جشنواره فرایندی تهیه و تنظیم گردیده است تا ایده های ارسالی به دبیرخانه جشنواره، پس از داوری اولیه و انتخاب سی تیم از بین کلیه تیم ها به مرحله بعدی رفته و در این مرحله که در تاریخ ۵ اسفند ماه سال جاری برگزار می شود ضمن آموزش اولیه برای آمادگی در این رویداد، تیم ها با کمک منتورها شروع به تهیه محتوا در یک ماراتن ایده پردازی حدودا ۱۰ ساعته می نمایند.
در اين مسابقه شركت كنندگان ايده هاي خود را به صورت محتوای دیجیتال جهت تهیه اپليكيشن موبايل، يا بازي رايانه و طراحي وب سايت در موضوعات هنر، صنايع دستي، فني و مهندسي، سلامت و سبك زندگي سالم، مد و لباس ایرانی اسلامی و غیره ارایه می دهند.
پس از پایان این ماراتن ایده های برگزیده انتخاب و به سه تیم برتر به رسم یاد بود جوایز نفیسی طی مراسمی با حضور مسئولین اهدا خواهد شد. خردبخش همچنین اعلام کرد که شرکتهای شتاب دهنده آمادگی خود را جهت استفاده از این ایده ها اظهار داشته اند و با ارتباط سرمایه گذاران به قشر جوان خوش فکر چرخه کارآفرینی را تکمیل می نمایند.