کارگاه آمورشی از کجا شروع کنم؟

بخش اول: معرفی رویداد یاس
کارگاه آموزشی از کجا شروع کنم؟ صبح امروز در سالن حورا ساختمان معاونت پژوهشی برگزار شد. در این کارگاه که با حضور پرشور و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه از رشته های گوناگون برگزار شد خردبخش رییس مرکز نوآوری و شکوفایی به تشریح برنامه های این مرکز برای دانشجویان پرداخت و از همه دانشجویان خواست تا در بزرگترین رویداد کارآفرینی زنان یاس که با همکاری ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال وقوع است حضوری ارزنده داشته باشند تا ضمن اعتلای خود در عرصه نوآوری و شکوفایی به اعتلای نام دانشگاه و کشور کمک نمایند. همچنین ایشان اعلام کرد تمامی دانشجویان این دانشگاه می توانند نقشی موثر در مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه بر عهده بگیرند و ضمن تیم سازی به عنوان یکی از ارکان این مرکز نقش آفرینی نمایند. همچنین در ادامه ارسلانی کارشناس تیم اجرایی رویداد یاس به بیان توضیحاتی کامل در خصوص بزرگترین رویداد کارآفرینی زنان که در تاریخ ۵ اسفند ۹۵ برگزار خواهد شد پرداخت. در این کارگاه دانشجویان از حضور خانم مونا ناصری که از همان سالهای اول دانشگاه به حوزه کارآفرینی جذب شدند و هم اکنون مدیر شتابدهنده دانشگاه شریف هستند بهره بردند. از ایشان به عنوان نمونه ای موفق از یک بانوی جوان می توان نام برد. خانم ناصری در خصوص تجربیات خود در مسیر فعالیت هایشان در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شریف و شتابدهنده شریف سخن گفتند.

بخش دوم: در پاسخ به سؤال «از کجا شروع کنم؟» مدرس: جناب آقای محمد نجفی

بخش سوم: مونا ناصری، مدیر شتابدهنده شریف و تجربیاتش از دانشجویی تا فعالیت در شتابدهنده دانشگاه شریف